Alles over inmaken en fermentatie
Inmaak- en fermenteerbijbel
OverzichtAlles over zelf inmaken en fermenteren: De Inmaak- en fermenteerbijbel
Van snelle komkommerpickle tot uitjes op vijgenazijn en van chili-jam tot vlierbloesemkefir; in Inmaak- en Fermenteerbijbel van Simone van Thull vind je meer dan 230 recepten om groenten en fruit in te maken en te fermenteren.
Natuurlijk ontbreken ook de condimenten en drankjes niet.
De recepten zijn ingedeeld op conserveertechniek. Leer de verschillende bereidingsmethoden aan de hand van heldere theorie en stap-voor-stap-uitleg. Ieder recept geeft meerdere serveertips en enkele vervolgrecepten, zodat je direct van je knapperige zuurtjes kunt genieten.
Tover kolen, knollen, wortels en augurken om tot ware smaakbommen!
Uiteraard ontbreken ook de DHZ probiotica, zoals melkkefir, waterkefir, kombucha, yoghurt e.d. niet. Ook Kefirshop wordt er in vermeld.
Qua recepten bied het ontzettend veel en zeer overzichtelijk; meestal 1 bladzijde met het recept en 1 bladzijde met een foto van het (likkebaardende) eindresultaat.
Over de schrijver Simone van Thull
Simone van Thull, eigenaresse van de fysieke winkel Thull's Deli (in Amsterdam).
Thull's Deli is dé plek waar je terecht kunt voor heerlijke gefermenteerde producten als pickles, waterkefir of kombucha.
Wellicht kunt u het daar ook in werking zien, of het eindproduct proeven. Maar in ieder geval zijn de verschillende gefermenteerde eindproducten er te koop en worden ook bezorgd via thuisbezorgd.nl.
Boek gegevens
Er is ook een inkijkexemplaar inmaak- en fermenteerbijbel beschikbaar.
Taal Bindwijze Oorspronkelijke releasedatum Aantal pagina's Illustraties Hoofdauteur Hoofduitgeverij Editie NUR Serie | Nl Hardcover 06-10-2023 496 Ja (plaatjes en foto's) 1 440 (Eten en drinken) Kookbijbels |
Mutatiedatum: 27-04-2024
Lengte
21,8 cm
Breedte
16,4 cm
Hoogte
4,3 cm
Barcode
9789048866489
Gewicht
1,246 Kg
Producent/Merk
Uitgeverij Carrera
Eigen product?
Nee