Veel recepten

Inmaken en bewaren

Artikel 4 van 4
€ 15,99 (inclusief btw)
Voorraad 2 stuks
Overzicht

Wat bied dit boek?

De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken.

Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel leuke bezigheid is die ook nog eens verrassende resultaten oplevert.

Met de goed en eenvoudig uitvoerbare recepten in dit boek, maakt u potten overheerlijke jam, marmelade, gelei of chutney, waarmee u veel succes zult oogsten.

 

Beoordeling door Kefirshop

Als je door het boek bladert, doet het een beetje oubollig aan. Dat komt ook door het licht cremekleurige papier en de zwart wit tekeningen, waarmee ieder recept verlevendigd wordt. Maar het bied prima wat de titel suggereert, op een overzichtelijke  en toegankelijke manier.

Het boek begint met een stukje noodzakelijke theorie, tips & trucs en een zeer handige seizoenskalender.

Daarna komen de recepten aan de beurt en dat zijn er best wat.

In de meeste gevallen biedt iedere bladzijde 1 recept. Wat ingewikkelder recepten soms 2.

Achterin het boek staat een overzichtelijke recepten index, met als rubrieken:

  • Jams, marmelades en geleien

  • Ingelegd fruit en groenten

  • Chutneys en relishes

  • Worst, pasteien en paté

 

Boekgegevens

  • Auteur: Karin Iden

  • Bindwijze: Paperback

  • Oorspronkelijke releasedatum: 02 oktober 2005

  • Aantal pagina's: 128

  • Illustraties: Ja

  • Hoofdredacteur: Ron de Heer

  • Uitgeverij: Verba

  • NUR: 449

  • Editie: 1

  • Extra groot lettertype: Nee

  • Studieboek: Nee
     

Mutatiedatum: 12-02-2025

Lengte
175 cm

Breedte
203 cm

Hoogte
14 cm

Barcode
9789055137015

Gewicht
0,45 Kg

Artikelsoort
Boek

Soort pagina
Artikel

Producent/Merk
Lantaarn Publishers

© 2011 - 2025 Kefirshop | sitemap | rss