Veel recepten
Inmaken en bewaren
OverzichtWat bied dit boek?
De tijd is voorbij dat we zelf fruit en groenten teelden en de jaarlijkse oogst wel moesten inmaken, omdat we zoveel aardbeien of zoveel bonen niet in een keer konden verwerken.
Dat neemt niet weg dat het inmaken en inleggen van fruit en groenten een heel leuke bezigheid is die ook nog eens verrassende resultaten oplevert.
Met de goed en eenvoudig uitvoerbare recepten in dit boek, maakt u potten overheerlijke jam, marmelade, gelei of chutney, waarmee u veel succes zult oogsten.
Beoordeling door Kefirshop
Als je door het boek bladert, doet het een beetje oubollig aan. Dat komt ook door het licht cremekleurige papier en de zwart wit tekeningen, waarmee ieder recept verlevendigd wordt. Maar het bied prima wat de titel suggereert, op een overzichtelijke en toegankelijke manier.
Het boek begint met een stukje noodzakelijke theorie, tips & trucs en een zeer handige seizoenskalender.
Daarna komen de recepten aan de beurt en dat zijn er best wat.
In de meeste gevallen biedt iedere bladzijde 1 recept. Wat ingewikkelder recepten soms 2.
Achterin het boek staat een overzichtelijke recepten index, met als rubrieken:
Jams, marmelades en geleien
Ingelegd fruit en groenten
Chutneys en relishes
Worst, pasteien en paté
Boekgegevens
Auteur: Karin Iden
Bindwijze: Paperback
Oorspronkelijke releasedatum: 02 oktober 2005
Aantal pagina's: 128
Illustraties: Ja
Hoofdredacteur: Ron de Heer
Uitgeverij: Verba
NUR: 449
Editie: 1
Extra groot lettertype: Nee
Studieboek: Nee
Mutatiedatum: 12-02-2025
Lengte
175 cm
Breedte
203 cm
Hoogte
14 cm
Barcode
9789055137015
Gewicht
0,45 Kg
Artikelsoort
Boek
Soort pagina
Artikel
Producent/Merk
Lantaarn Publishers